Najslabši videospot v zgodovini glasbe

Nelaskavo titulo si je prislužil videospot Rebecce Black za pesem Friday.
Oglej si celoten članek

Najstniška zvezdnica Rebecca Black, ki jo je glasbena revija NME pred kratkim razglasila za najslabšo pevko na svetu, je tudi lastnica najbolj obupnega videospota za pesem Friday. "Iritantna kombinacija štirinajstletnikov, ki se pretvarjajo, da vozijo avtomobile, aparatov za zobe in posebnih efektov, ki stanejo pet funtov, so doprinesli, da je Friday postal najslabši videospot v zgodovini glasbe," so zapisali v uredništvu revije.

Na drugem mestu se je znašla skupina Kings of Leon z videospotom za pesem Radioactive, na tretjem pa Susan Boyle s skladbo Perfect day.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.