Najstarejši oče ima 94 let

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolna. (Foto: Shutterstock)
Indijski kmet je pri 94 letih postal najstarejši oče na svetu.
Oglej si celoten članek

Ramajitu Raghavu s severa Indije je žena Šakuntala, stara okoli petdeset let, povila sina, ki sta ga poimenovala Karamjit. Zakonca sta rojstvo označila za darilo Boga.

Novopečeni očka, ki verjame, da je skrivnost večne mladosti v zaužitju pol kilograma masla in treh litrih mleka na dan, ni izključil, da bi imel še več otrok.

Prepričan je, da bo še dolgo živ in spremljal sinovo odraščanje. "Umrl bom le, če me bo pičila črna kača, kar pa je zelo malo verjetno," je povedal.

Zdravniki so povedali, da se je otrok rodil pred mesecem in je v dobrem zdravstvenem stanju.

Če gre verjeti Raghavu, je premagal dosedanjega rekorderja Nanuja Rama Joga, prav tako indijskega kmeta, ki je leta 2007 pri devetdesetih letih dobil 21. otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.