Najstnik preživel električni šok

Foto: Žurnal24 Električni kabli najstnika na srečo niso ubili.
Ker mu je nogometna žoga ušla na vrh vlaka, je srbski najstnik splezal nanj, se dotaknil električnega kabla in čudežno preživel.
Oglej si celoten članek

Zdravniki pravijo temu, da je 14-letni Damir Minarivič še vedno živ, potem ko je skozi njegovo telo šlo 25 tisoč voltov, pravi čudež.

Mladenič je šel na vrh vlaka iskat nogometno žogo. Ko je splezal nanj, se je dotaknil glavnega električnega kabla, ki z elektriko oskrbuje lokalne vlake na severu Srbije.

Potniki so ob nesreči hitro odreagirali in poklicali rešilce. Damirja so odpeljali v bolnišnico, kjer so ga pregledali. Najstnik ima hude opekline, vendar bo počasi okreval, so povedali zdravniki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.