Najstniška hčerka Kate Moss s svojo boleznijo "zakurila" splet

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pravi, da se nima česa sramovati in res je tako ...
Oglej si celoten članek

Legendarna modna hiše Versace je konec tedna v Milanu predstavila novo kolekcijo Fendi x Versace. Bolj kot obleke, pa je pozornost na pisti vzbudila 19-letna Lila Moss, sicer hči supermodela Kate Moss. Lila za modno revijo namreč ni snela inzulinske črpalke, ki jo ima nameščeno na desnem stegnu in katera ji lajša življenje s sladkorno boleznijo tipa 1. 

Mlada manekenka je zaradi te poteze na spletu požela veliko odobravanja. "Všeč mi je, da ne skrivaš črpalke in si navdih za toliko ljudi, ki živijo s sladkorno boleznijo tipa 1," so pisali na medmrežju, Lila pa je že napovedala, da si želi razbiti predsodke o diabetesu in pomagati pri ozaveščenosti o tej kronični obliki sladkorne bolezni. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.