Največ zločincev je rojenih v tem znamenju

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ta nežna bitja v sebi skrivajo tudi veliko besa.
Oglej si celoten članek

Raki so zelo čustvena bitja, ki velikokrat svojo nežnost skrivajo pred okolico. Saj veste – mehka noranjost, trda zunanjost. Vse to je le krinka. Raki so nežne duše, ki jim lahko v navalu jeze popustijo vse zavore. Če gre verjeti astrološkemu portalu Atma, naj bi bilo med zločinci in morilci veliko ljudi, rojenih v tem vodnem znamenju.

Pri rakih je največ zločina oziroma umorov iz strasti in maščevanja. Zelo težko kontrolirajo svoj temperament in po tem, ko jih ujamejo zaradi zločina, delujejo zmedeno. Delujejo v trenutku ihte in jeze, a vseeno mislijo, da so si njihove žrtve kazen zaslužile.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.