Največji avstrijski tabloid stavi na Maraayo

Foto: Facebook maraaya Foto: Facebook maraaya Foto: Facebook maraaya
Maraaya sta na Dunaju zasledila zelo zanimiv oglasni plakat, na katerem piše, da si Slovenija zasluži 12 točk.
Oglej si celoten članek

Maraaya sta se s svojimi back vokalistkami na Dunaj odpravila že pred nekaj dnevi in svoje oboževalce o dogajanju redno obveščata na Facebooku in Instagramu. V soboto sta slikala reklamo za največji avstrijski tabloid Kronen Zeitung, na katerem piše "Slovenia: 12 points!“ (op. a. Slovenija: 12 točk!).

Poleg tega sta se Marjetka in Raay v družbi back vokalistk in violinistke Lare sprehodila po rdeči preprogi uradne otvoritve letošnje Evrovizije, kjer sta poskrbela, da so ostali opaženi – opremljeni so bili s slovenskimi zastavami in s slušalkami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:49 18. Maj 2015.

    Samo v vednost! Navedene so VSE DRŽAVEEEEE!!! Tukaj ste pač slikali plakat kjer je ravno slovenija! Naivneži hehe

  • h3o
    20:25 18. Maj 2015.

    zakaj pa ne! pred dnevi sem videl eno tekačico s slušalkami na glavi! Če zmagata, bo morda nov trend!

  • h3o
    20:18 18. Maj 2015.

    aha, in ti si za partizane- danes pa za nemce

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.