Največji britanski tabloid o 'Melaniamaniji' v Sloveniji

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Veliki Britaniji navdušeni nad izdelki, ki nosijo ime bodoče prve dame Združenih držav Amerike Melanie Trump.
Oglej si celoten članek

Že nekajkrat smo pisali, da sta Melania in Donald Trump postala priljubljena tržna niša na različnih področjih. Tako smo v zadnjem letu v Sloveniji dobili tortico Melanijo v Sevnici, znana slovenska modna oblikovalka Maja Štamol Droljc je za Kopitarno Sevnica naredila copate Bela hiša, ljubljanska smreka, ki krasi Prešernov trg, nosi ime Melanija (tako so jo krstili tisti, ki so jo požagali), v Sevnici lahko naročite hamburger Donald …

O novem valu navdušenja nad Melanio in Donaldom so se razpisali tudi v britanskem mediju Daily Mail, ki velja za največji tabloid na Otoku. V tabloidu so tako predstavili več izdelkov, ki nosijo ime enega od Trumpov ter o porastu turistov v Sloveniji: "Po navedbah Slovenske turistične agencije se je število turistov v Sloveniji, državi, ki je malce manjša od New Jerseyja, povečalo za 11 odstotkov v zadnjih desetih mesecih leta 2016."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:05 6. Januar 2017.

    Hja, pod sliko sicer piše, da gre za Melaniin "home town of Sevnica in Slovakia"..

  • 18:34 5. Januar 2017.

    MELANIJA ZAKON SI!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.