Največji mladi zaslužkarji so ...

Foto: EPA Lady Gaga Foto: Flynet Justin Bieber Foto: EPA LeBron James Foto: Reuters Roger Federer Foto: Reuters Taylor Swift Foto: Flynet Katy Perry Foto: EPA Christiano Ronaldo Foto: Flynet Beyonce Foto: Reuters Lionel Messi Foto: Reuters Rafael Nadal
Lady Gaga absolutno vodi na Forbsovi lestvici največjih mladih zaslužkarjev. Sledi ji še niti polnoletni kanadski idol Justin Bieber.
Oglej si celoten članek

Z 90 milijoni dolarjev zaslužka v lanskem letu si je 25-letna pevka Lady Gaga priborila prvo mesto na lestvici največjih zaslužkarjev, mlajših od 30 let. Naslov je prevzela od lanskoletne top zaslužkarice Beyoncé, ki pa se je letos znašla šele na osmem mestu, z le 35 milijoni dolarjev zaslužka.

Kanadski pevec Justin Bieber, ki šteje le 17 pomladi, je zasedel drugo mesto. V lanskem letu se je na njegov račun steklo 53 milijonov dolarjev. Na tretjem mestu se je z 48 milijoni dolarjev znašel košarkar LeBron James.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.