Največji prepir v Kmetiji: "V resnici je bilo veliko huje"

Foto: Pop TV
To je bil eden hujših sporov na naših malih zaslonov.
Oglej si celoten članek

Tomaž Bogovič je v areni izgubil proti Mitji v boju moči. Študent robotike in elektronike povedal, kako hudi so bili v resnici spori na Kmetiji.

Sotekmovalci so vas imeli za neumnega. Kako to komentirate?

Ja, mislili so, da sem. Proti koncu pa so videli, da so oni bedaki in da ne vedo, kaj govorijo. Če bi me imeli za zelo sposobnega, bi me prej ven vrgli. Jaz sem vedel, da nimajo pojma, kaj govorijo. Kar pa se teh besed tiče, se nisem preveč sekiral.

Zakaj kot glava družine niste nikogar poslušali?

To ni res, da nisem nikogar poslušal. Resnica je, da oni niso mene poslušali. Kot sem že povedal, je pred tem Damijan vodil obe družini preko drugih glav družin. Potem mu to ni uspelo, ker sem jaz razmišljal s svojo glavo in se je odločil, da vse obrne proti meni, vsakega posebej.

Kako komentirate, da so vam zrasla krila, ko ste si nadeli klobuk glave družine?

Mogoče je bilo tako videti, ampak mi smo bili v igri in si moral igrati svojo vlogo. Ko si delavec, moraš delati. Ko si glava družine, moraš to vlogo sprejeti in voditi družino. To je igra in moraš slediti svoji vlogi.

Ste bili res leni?

Delal nisem nič manj kot ostali, več pa tudi nisem. Vem, da sem veliko delal. Če bi na listek napisal, kdo je delal največ in kdo najmanj, sem zagotovo med top pet tistih, ki so delali največ. Ampak saj se vidi v oddaji, da sem delal.

Kdo od tekmovalcev ni bil pošten na Kmetiji?

Malo je bilo takšnih, ki bi bili pošteni. Boris zagotovo ni bil pošten, ker je obljubil Sabini, da bi za prvo dvobojevalko dal Dejo, pa je ni dal. To je bila velika izdaja. Marsikdo je gledal, kako bi čim dlje prišel v tem šovu.

Kdo pa je pošten?

Mislim, da jaz, Katja je bila poštena, Silvo, Jan, tudi Monika na nek način in Robi ter Sabina, ki sta bila brez dlake na jeziku.

Ste Borisu zamerili, ker vas je postavil za prvega dvobojevalca?

Nisem mu zameril, da me je dal v dvoboj, ker se zavedam, da je to igra. Me je pa zelo presenetil, da ni držal svoje besede. Nisem zameril, presenetil pa me je.

Koga pa bi vi dali za prvega dvobojevalca, če bi bili na njegovem mestu?

Dejo, Tamaro ali Mileno, zaradi odnosov. Obnašanje je bilo katastrofalno. Če bi imel to moč, zelo verjetno ne bi dal moškega, svoje konkurence. Že od začetka sem rekel – če gre moški ven, je dobro, imam manj konkurence. A če zapustijo šov, imam manj izbire, kot je bilo zdaj. Za areno sme imel na voljo le Mitjo.

Pa če bi lahko izbirali med Mitjo in Borisom, ki je imel imuniteto. Koga bi izbrali?

V vsakem primeru Borisa. Mitja se mi je zdel od moških najmočnejši člen. Je mlad, učil se je, je tudi športen in tudi spreten. Res nisem imel možnosti proti Mitji. Raje bi imel Borisa.

Kaj se je pletlo med vami in Majo?

Med nama ni bilo nič. Maja, Tamara in verjetno Deja so se pri kadilnici pogovarjale. Majo so razjezili in je objokana prišla do mene in me objela, češ da nikomur ne more zaupati. Mitja pa je to od daleč videl in napačno videl. Nič ni bilo.

Kaj pa se je dogajalo med Majo in Mitjo? Bi moralo njenega fanta skrbeti zaradi Mitje?

Ne, to ga ne bi smelo skrbeti. Ne vem, koliko je bil njun odnos pristen, mogoče je bilo taktično, da je hotela Maja imeti Mitjo ob sebi, ta pa je njun odnos vzel zelo resno.

Kako komentirate številne prepire, ki ste jim bili priča?

Damijan je videl, da je Sabina zelo močna ženska in so jo želeli ven spraviti. Ampak je Sabina psihično zelo močna, zato se je branila. Kar pa se tiče prepirov, ko je prišla nazaj Tamara, je bilo prehudo. NA televiziji je bilo veliko bolj milo, kot je bilo v resnici. Veliko huje je bilo v resnici. Dvakrat sem šel vmes ven, ker nisem mogel več poslušati.

Je bilo samo verbalno?

Ja. Fizično, je bilo mogoče kakšno odrivanje, do pretepa pa ni prišlo, saj so vedeli, da to pomeni takojšnjo izključitev.

Menda ste se pred bojem z Damijanom učili pratike, da bi se vas ustrašili in ne izbrali za drugega dvobojevalca. Je to res?

Ja, res je, ja. Taktično sem rekel, da me ni strah izbrati pratike in sem jo zato tudi bral. Konec koncev sem jo imel bolj kot zavajanje, da je delovalo, kot da se učim. Taktično sem imel pratiko pri sebi. Če bi me Damijan takrat izbral bi izbral spretnost, ne pratike, ker jo je on res dobro znal.

Zdi se, da ste izgubili kar nekaj kilogramov. Koliko ste jih izgubili?

Točno, težko povem. Mami je rekla, da približno 7 kilogramov. Eno luknjo bolj ozko imam pas zapet.

Kako pa je s prepoznavnostjo, odkar ste prišli domov?

Doma, v domačem kraju me itak poznajo. V Ljubljani nisem tega opazil, na Štajerskem pa se pozna, da ljudje šov spremljajo. Ni pa to neka velika pozornost.

Oboževalke so?

Pišejo že kaj, kaj več pa ne. Niti nimam časa za to, imam veliko dela z magistrsko.

Pišete magistrsko, hkrati pa se ukvarjate tudi z analizo športnih analiz …

Ja, res je. Z analizo športnih stav se ukvarjam že od leta 2009. To je moj hobi, a hkrati pravim, da je to moja služba, saj je to moj vir rednega dohodka. Za magistrsko pa imam raziskavo, ki bo šla tudi na konferenco v London. Imam prvo sodelovanje elektro faksa z veterino. Ukvarjam se s termografijo, če bi se pri svinjah, ko imajo mlade, zaznale bolezni. Zgodnja diagnostika MMA-ja, to je ena bolezen pri svinjah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.