Največji spoznal najmanjšega

Foto: Žurnal24 Bao Ksišun in He Pingping
Najvišji človek na svetu je pred kratkim spoznal najmanjšo osebo na tem planetu.
Oglej si celoten članek

Mongolec Bao Ksišun, ki je tudi uradno najvišji človek na svetu, je pred kratkim spoznal He Pingping, ki je po vsej verjetnosti najmanjši človek na tem svetu. Zgodovinsko srečanje 2,36 metra visokega in 73 centimetrov nizkega moškega se je zgodilo na Kitajskem. O čem sta se pogovarjala, žal ni znano.

O Pingpingu ni znano veliko, bolj razvpit je vsekakor Ksišun. Tega je svet spoznal, ko je rešil dva delfina, ki sta požrla kos plastike. Z roko jima je segel v goltanec in predmet odstranil. Nato se je veliko pisalo o njegovem iskanju neveste, ki jo je po velikih mukah vendarle našel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.