Nakit s karakterjem

Foto: Žurnal24 Prava ogrlica poudari živahen značaj igralke Drew Barrymore.
Diamanti že dolgo niso več najboljši prijatelji vsakega dekleta. To mesto zdaj pripada bižuteriji.
Oglej si celoten članek

Modni trendi so vsako sezono podkrepljeni z veliko količino raznolikega nakita. Bižuterija si je svoje mesto v modni industriji izborila do te mere, da nikogar več ne zanima, ali gre za pravo ali umetno kamenje. Nekoč je bil prestižen nakit, danes  pa je bižuterija pomemben tkalec osebnega videza.

Večje je boljše
''Trendi pri nakitu ostajajo opazni in drzni, načelo večje je boljše, drži kot pribito,'' nam zaupa oblikovalka unikatnega nakita Darja Kosi. Pri barvah pa vijolična in zelena v vseh odtenkih, ki pravzaprav nadomestijo črno. ''Manjkalo ne bo niti kraljevsko modre in zelo pisanih barv kombiniranih, brez pravega pravila, vendar z okusom,'' še doda.

Dinamičen in nevsakdanji
Nakit naj bo čim bolj dinamičen! Naj se prilega telesu, se z vsakim korakom skladno giba ter s tem pričara najrazličnejše oblike v ženski silhueti. Kosijeva svetuje izbor neobičajnih geometrijskih oblik, ki naj se med seboj prepletajo. Posvari nas tudi, da moramo biti pri izbiri nakita pozorni predvsem na to, da je v pravem ravnovesju z našim značajem, saj bo le tako resnično prišel do izraza.

Od jutra do večera
Za dnevne priložnosti predlaga drzne uhane ali prstan v geometrijskih oblikah. Za večerne zabave si lahko nadenemo vsaj par velikih ogrlic različnih dolžin in debelin ter jih med seboj prepletemo in tako ustvarimo svoj edinstveni nakit. Ker je še vedno moden wintage stil, si lahko privoščimo kakšno veliko opazno broško v bolj modnem vintage stilu, na katero smo mogoče celo pozabili, da jo imamo. Broške so za zimske mesece zelo praktičen in opazen modni dodatek, s katerim lahko popestrimo plašče, jakne, pulije in tako dodamo nekaj svežine.

Za vsakdanji sprehod in kramljanje ob dobri kavi si z veseljem nadenimo kakšno vpadljivo veliko lasnico v kombinaciji z lepim velikim prstanom ali zapestnico nepravilnih oblik ter v mavričnih barvah, tako da ustvarimo občutek svežine, mladosti in razigranosti. Kak detajl naj se ujema z lasnico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.