Nakitu se ne bo odrekla

Foto: Žurnal24 Edini trenutek, ko na sebi ni imela niti koščka nakita, je bil porod.
Christina Aguilera se ne loči od medaljona s sliko svojega sina. Ta simbol materinske ljubezni je vreden celo bogastvo.
Oglej si celoten članek
Christina Aguilera ima vedno pri sebi medaljon s sliko svojega sina. 27-letna pevka, ki je januarja povila sina Maxa, naravnost obožuje medaljon, ki ji ga je na njen prvi materinski dan podaril mož Jordan Bratman.

Preluknjal ji je srce
Vendar ne gre zgolj za navaden kos nakita. Medaljon je pravo malo premoženje. Na njem sta upodobljena diamantni meč in kapljica krvi, napisano pa je tudi Maxovo ime. "Všeč mi je simbolika meča in kaplje krvi. Kot da bi mi Max prebodel srce", je o umetnini povedala Christina.

Brez je le takrat, kadar rojeva
Ko so zvezdnico vprašali, če se ji kdaj zdi neprimerno, da se okiti z zapestnicami, uhani ali verižicami, se je velika ljubiteljica nakita odzvala: "Edinokrat, ko nisem nosila nakita, je bilo, ko sem rojevala Maxa, in še to samo zato, ker sem bila tako otekla."
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.