Nalakirajte nohte kot profesionalke!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Zagotovo ste se že večkrat jezile, ko se vam je lakiranje nohtov na rokah ponesrečilo. S preprostim trikom si nohte lahko nalakirate kot prave profesionalke.
Oglej si celoten članek

Najpogostejša težava pri lakiranju nohtov, če to seveda počnete same, je ta, da si nohte težko enako nalakirate na obeh rokah. Levičarke bodo brez težav nalakirale nohte desne roke, desničarke pa obratno.

Rešitev za lažje lakiranje ponuja Deborah Lippmann, ki je strokovnjakinja za nohte. "Velika napaka je v tem, če si nohte lakirate v zraku ter direktno pred obrazom," trdi Lippmannova. "Namesto tega roko položite na mizo, in sicer vzporedno s telesom. S čopičem potegnite ravno črto; če želite z enim potegom nalakirati kar največ površine, pa rahlo pritisnite," svetuje.

Zagotovo boste potrebovale nekaj vaje, predvsem pa veliko potrpljenja in mirno roko. A popolni rezultati bodo zagotovo prišli s prakso.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:12 19. Februar 2013.

    res ugotovitev leta...

  • 08:35 18. Februar 2013.

    Well that's new!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.