Namesto ličenja poslikava

Foto: Žurnal24 poslikava Foto: Žurnal24 poslikava Foto: Žurnal24 poslikava
S poslikavo obraza ali telesa boste zagotovo pritegnili pozornost.
Oglej si celoten članek

Poslikava telesa ali obraza drži približno osem ur, saj jo dodatno zaščitimo s posebnim sprejem za utrjevanje. Ni preveč občutljiva na potenje, tako da je vsekakor primerna tudi za dolgo plesno silvestrsko noč,” pravi vizažistka Martina Hladin.

Poslikate si lahko celoten obraz, telo ali le kakšen majhen detajl, ki se sklada z vašim celotnim videzom. “Stranka pride že s svojo okvirno skico, lahko pa mi tudi zaupa svoje želje in skupaj najdeva primerno poslikavo,” pravi Hladinova. Poslikavo lahko dodatno “začinite” z različnimi bleščicami, okrasnimi kamenčki ali kristalčki, ki se prilepijo na kožo.

Čiščenje

Poslikavo odstranite zelo preprosto – nežno jo podrgnite jo z milom in sperite s toplo vodo. Pomagate si lahko tudi z odstranjevalcem ličil. Po umivanju kožo namažite s hranilno kremo. Poskrbite, da barve odstranite pred spanjem, po prihodu z zabave, da ne bodo ostale sledi na posteljnini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.