Namesto na Dance Republic na dva Red Partyja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Z vstopnico za odpovedani Dance Republic Open Air 2012 se boste lahko brezplačno udeležili tako Red Spring Partyja kot Red Summer Partyja.
Oglej si celoten članek

Dance Republic Open Air 2012 je, kot je bilo uradno sporočeno že v petek, odpovedan oziroma pridružen seriji Red Party, imetniki vstopnic pa lahko tako nakupljene karte vrnejo na prodajna mesta v zameno za kupnino, ali pa jo brez doplačila izkoristijo za brezplačen obisk kar dveh udarnih Red Partyjev: pomladne in poletne edicije.

Tisti, ki so kupili karte za Dance Republic, se lahko torej že v četrtek udeležijo Red Spring Partyja na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču, ki bo gostil francoskega didžeja Martina Solveiga, avstralsko navezo Yolanda Be CoolGramophonedzieja, tandem VanillazAngela Anxa in Tima Urbanyo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.