Namesto Sheena Rob Lowe?

Foto: Žurnal24 Rob Lowe je odraščal s Charliejem Sheenom in njegovim bratom. (Foto: Reuters)
Izbira menjave za pred kratkim odpuščenega Charlieja Sheena je v polnem teku.
Oglej si celoten članek

Potem ko so iz serije Dva moža in pol v ponedeljek odpustili igralca Charlieja Sheena, producenti že iščejo novega igralca. Pogovarjajo se že z igralcem Robom Lowom.

Prav tako so šefi mreže CBS stopili v stik z Lowovim agentom Williamom Morris-Endeavorjem le teden dni za tem, ko so se pojavile govorice, da naj bi Sheena zamenjal John Stamos, zvezdnik serije Polna hiša. Stamos je govorice zanikal.

Lowe trenutno igra v serijah Parks and Recreation, Bratje in sestre ter Zahodno krilo. Ironično pri vsem tem pa je, da je Rob odraščal v Los Angelesu s Charliejem in njegovim bratom Emiliom Estevezom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.