Namig za seksi valentinovo

Foto: Lisca zivljenje 03.01.14. lisca, foto: lisca
Poskrbite, da vam na valentinov večer ne bo dolgčas. Ponujamo nekaj idej.
Oglej si celoten članek

Pod milim nebom

Kljub nizkim temperaturam je lahko zimska idila prav romantična. Zapeljita se na bližnji hribček, toplo se oblecita in odpravita na snežni sprehod, na katerem sta lahko tudi malce igriva, in si privoščita snežne radosti. Ne pozabita na zgoščenko z vajino najljubšo glasbo za v avto.

Kopel z masažo

Valentinova klasika. Peneča kopel ob svečkah s kozarcema penine. Temu seveda sledi nežna masaža (namig: morda pri tem uporabite stopljeno čokolado). Poskrbite tudi za intimno vzdušje v spalnici.

Čas za slači poker

Zakaj ne bi partnerja izzvali v zapeljivi igri s kartami? Če ne znate igrati pokra, si izmislite svojo igro. Začinite jo s seksi oblačili, ki jih bosta odkrivala postopoma.

Večerja z afrodiziaki

Čili, beluši, morski sadeži, oreščki, tartufi in še kaj naj se znajde na krožniku na vaš romantičen večer. Zapeljujte s hrano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.