Namigi za pobeg s slabega zmenka

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ste se že kdaj znašle na zmenku na slepo, a mu niste znale uiti in ste morale "trpeti" vse do konca? Ali pa se je vaš sanjski moški izkazal za popolnega kretena in ste si želele, da bi se mu čim prej izmuznile?
Oglej si celoten članek

Ko se boste znašle na zmenku, ki je vse prej kot sanjski, se spomnite naših "prijaznih" metod za pobeg z njega. Te ste najbrž že videle v filmih, a vam bodo zagotovo pomagale.

Ustvarite rdeči alarm

Preden se odpravite na zmenek, s prijateljico naredita načrt. Dogovorita se, da ji boste pustili klic, če boste ugotovili, da vaš zmenek niti približno ni to, kar si želite. Ona naj vas pokliče, vi pa se umaknite in opravite klic. Nato mu povejte, da vas prijateljica nujno potrebuje in da boste žal morali oditi.

Nenadoma vam postane slabo

Pri tem potrebujete malo igralskega talenta, a vsekakor deluje. Vse, kar morate storiti, je, da se odpravite na stranišče in tam ostanete nekaj časa. Dovolj, da ga začne skrbeti. Ko vas bo vprašal, ali se počutite dobro, mu povejte, da vam je slabo. Potem bo skoraj zagotovo sam predlagal, da končata zmenek, in se ponudil, da vas odpelje domov.

Zlažite se in pobegnite

To je najslabša metoda, a v trenutku, ko ugotovite, da vam spremljevalec resnično ni všeč, vam ne preostane drugega. Predlagamo, da se pretvarjate, da ste "popolnoma pozabile, da morate paziti prijateljičinega otroka". Hitro se mu opravičite za zmedo in odidite.

Odvrnite ga

Ta načrt vključuje stvari, ki jih običajno ne bi nikoli počele. Poskrbeti morate za to, da ga popolnoma odvrnete od sebe, da si vas sploh ne bo več želel za svoje dekle. Povejte mu, koliko spolnih partnerjev ste imele, tako da njihovo resnično število pomnožite s tri. Izmišljujte si stvari, za katere veste, da ga bodo zagotovo zmotile. A ta načrt izpeljite le, če ste popolnoma prepričane, da se ga želite za vedno znebiti.

Bodite odkrite

Odkritost je najboljši in hkrati najlažji način, kako prekiniti slab zmenek. Predvsem za tiste, ki ne znate lagati. Zato preprosto povejte, da "ne čutite kemije in iskric" in da zato nočete zapravljati njegovega časa. Ustvarili boste neprijetno situacijo, a imeli boste čisto vest, on pa vas bo najverjetneje spoštoval, ker ste bili odkriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.