Nana bo agentka, Gena šejk

Foto: Žurnal24 null
Jeseni na male zaslone prihaja nova serija z naslovom 7 dni modela, v kateri bodo zaigrali razvpita Nana Zeneli, njen mož Gena Zeneli, radijec Robert Roškar in ekstravagantna oblikovalka Tia Paynich.
Oglej si celoten članek

Nekdanja glasbena menedžerka in televizijska voditeljica Nana Zeneli, ki je nazadnje dvignila veliko prahu predvsem kot avtorica knjige o Urši Čepin, bo zaigrala v novi slovenski seriji z naslovom 7 dni modela, kjer bo prevzela vloge agentke. Serija bo posneta po istoimenski knjižni uspešnici oblikovalke Tie Paynich, ki se bo prav tako prvič preizkusila pred kamerami kot igralka.

Pojavili pa se bosta še dve znani imeni. Prvi je televizijec in radijec Robert Roškar, drugi pa Nanin mož Gena Zeneli, ki bo odigral vlogo šejka. "Nova izkušnja je super in mislim, da bo vredno ogleda," je povedal Gena, ki že snuje nove načrte. Snemanje in delo sta ga namreč tako navdušila, da namerava v tej smeri, predvsem produkcijski, tudi nadaljevati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.