Nana Zeneli z novo poroko!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Presrečna je …
Oglej si celoten članek

Nana Zeneli, ki se je z družino pred leti preselila v Švico, je v življenju dočakala nov mejnik, poroko svoje skoraj 21-letne hčerke Linde. 

"Moja hčerka se je danes poročila. Srečna, srečna, srečna," je Nana objavila na Facebooku in pokazala fotografijo civilne poroke, ki se je zgodila v Sloveniji, ter fotografijo, ki jo je objavila Linda in ob njej napidala, da je "ponosna žena čudovitega moža". Nana je za zurnal24.si povedala, da sta mlada golobčka par že tri leta in da je zelo srečna, saj je njen zet čudovit človek. Zaradi situacije s kovidom sta se poročila v rodni Sloveniji, sicer pa mladoporočenca živita v sosednji Avstriji. 

Foto: Facebook Nana Zenelli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:28 23. Maj 2021.

    Po obraznih potezah bi izstrelil kot iz topa,"Fant je albanskih korenin. Je tipičen Albanec".... .Vem pa ne kaj je.

  • 08:20 23. Maj 2021.

    A spet firerjev "zemljak"....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.