Naomi bo spet mamica

Foto: Žurnal24 Naomi in Liev sta drugič starša.
Lepa igralka Naomi Watss in njen partner pričakujeta drugega otroka. Starša sta zaradi bodočega naraščaja videti presrečna.
Oglej si celoten članek

Svetlolasa igralka Naomi Watts pričakuje drugega otroka. S partnerjem Lievom Schreiberjem sta naravnost očarana in navdušena nad bodočim naraščajem po tem, ko je lani julija Naomi povila njunega prvega otroka Alexandra. Naomi pravi, da je presrečna tudi zato, ker ji nekaj časa ne bo treba igrati in se bo lahko z dušo in telesom posvetila materinstvu.

Devetintridesetletna lepotica dodaja: "Vedno sem govorila, da trenutno ne morem imeti otroka, saj moram še marsikaj postoriti v okviru svoje igralske kariere. Imeti otroka je res super, sama sem predolgo odlašala s tem. Rada bi imela še enega, dva, tri!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.