Naomi Campbell prvič pokazala hčerko in povedala, da ni posvojena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Malčica se je rodila maja 2021.
Oglej si celoten članek

Vrhunska manekenka Naomi Campbell krasi marčevsko naslovnico britanske revije Vogue, ki bo izšla 22. februarja, družbo pa ji dela hčerka, ki jo je tako prvič predstavila svetu. Njenega imena ni razkrila, je pa povedala, da se je rodila maja 2021 in da ni posvojena, temveč je njena biološka hči.

51-letna manekenka je materinstvo držala stran od oči javnosti, da bo postala mama, je vedela le peščica njenih najbližjih. O hčerki je povedala, da je zelo pridna, dojemljiva in da bo zelo kmalu shodila in začela govoriti. Materinstvo vidi kot najboljšo stvar v življenju in največji blagoslov, razkrila pa je tudi, da ima malčica, zahvaljujoč številnim mamičinim prijateljem iz sveta mode, že zavidanja vredno omaro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.