Naomi izgublja lase?

Foto: Žurnal24 Naomi Campbell Foto: Žurnal24 Naomi Campbell Foto: Žurnal24 Naomi Campbell Foto: Žurnal24 Naomi Campbell Foto: Žurnal24 Naomi Campbell Foto: Žurnal24 Naomi Campbell Foto: Žurnal24 Naomi Campbell Foto: Žurnal24 Naomi Campbell
Britanska manekenka Naomi Campbell je na nedavnem snemanju sprožila govorice, da izgublja lase.
Oglej si celoten članek

Stilistka, ki je skrbela za Naomijino celotno podobo na nedavnem snemanju za modno znamko Dennis Basso, je ob česanju manekenkinih dolgih las sprožila govorice, da se zvezdnica spopada s plešavostjo.

 

Štiridesetletna manekenka je sicer že pred leti priznala, da že skoraj vse življenje nosi lasne vložke, kar uničuje njene naravne lase.

 

Vrhunski frizerji seveda skrbijo, da je Naomi vselej brezhibno urejena, tudi na omenjenem snemanju, na katerem je gazela vnovič dokazala, da je velika profesionalka, plešavosti navkljub.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.