Napačna poročanja o Pattinsonovi novi ljubezni

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Igralec Robert Pattinson ima novo dekle, ki naj bi bila hčerka slavnih igralcev.
Oglej si celoten članek

Potem ko so v zadnjih dneh igralcu Robertu Pattinsonu pripisovali romanco s trenerko Sydney Liebes, se je izkazalo, da ne hodi z njo, temveč z Dylan Penn. Do teh informacij se je dokopala revija People. Manekenka Dylan je hčerka igralcev Seana Penna in Robin Wright.

Vir je za revijo povedal, da sta 27-letni Robert in tri leta mlajša manekenka skupaj mesec ali dva, on pa je na njo čisto nor. Parček so videli v Los Angelesu na več krajih.

Očitno je Robertovo nekdanje dekle Kristen Stewart, s katero je bil skupaj tri leta, že pozabljeno.

Kot rečeno, so mediji poročali, da so zvezdnika opazili v družbi svoje trenerke Sydney. Slednja ga je začela trenirati leto poleti, ujeli pa so ju na neki zabavi. Katera je torej osvojila njegovo srce?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:56 28. September 2013.

    pridni, ste popravili

  • 12:03 28. September 2013.

    Manekenka Dylan je hčerka igralcev Seana Penna in Robina Wrighta. Robina Wrighta? Se pravi da je to hčerka dveh moških????? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.