Napad na Heidijine manekenke

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Svet mode ni sestavljen le iz blišča …
Oglej si celoten članek

V oddaji Nemški top model je prišlo do manjšega škandala. Pri vsaj dveh tekmovalkah so namreč odkrili uši. "Niti sanja se mi ne, od kod so prišle. V trgovini sem pomerila klobuk in nenadoma sem imela uši,“ je povedala 16-letna Anna Maria. Heidi Klum pa je nevščenost komentirala z besedami, da si je Anna iz New Yorka prinesla spominek.

Anni je pri odstranjevanju zajedavcev pomagala konkurentka Sabrina, "ki je odraščala na kmetiji in ima z ušmi izkušnje". Nemška televizija ProSieben pa je sporočila, da upajo, da so uši odkrili pravočasno in s tem preprečili večji izbruh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.