Napad na Meghan Markle? Poglejte, kaj se ji je zgodilo

Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle
Bi moralo princa Harryja skrbeti za svoje novo dekle?
Oglej si celoten članek

Hišo igralke Meghan Markle v Torontu so onečedili vandali. Gre za resno grožnjo ali le neslano šalo? Meghan vsekakor ni do smeha, saj so na njena vrata med drugim zapisali besedo "kri“, mediji pa poročajo, da so nepridipravi poškodovali tudi steno hiše.

Meghan na srečo ni bilo doma, ko je prišlo do incidenta. S Harryjem sta bila sicer oba v tem času v Kanadi, a daleč stran od njenega doma. Parček naj bi trenutno stanoval v razkošnem hotelu v nekem drugem kanadskem mestu.

Odkar sta par je morala zvezdnica okrepiti varnostne ukrepe okoli svoje hiše, ki jo varujejo kamere. Na javne prireditve pa hodi le še v spremstvu varnostnikov.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:47 10. Oktober 2017.

    In kje lahko pogledam kaj se ji je zgodilo?? no pa sej za studenta je pa tole se kar vredu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.