Napaka osrečila oboževalce

Foto: Žurnal24 Lil Wayne je izdajo albuma Rebirth prestavil že šestkrat. (Foto: Universal Music
Ameriški glasbenik Lil Wayne je nedavno preložil izdajo albuma Rebirth na februar prihodnje leto. Pomotoma pa ga je nekaj oboževalcev vendarle že prejelo.
Oglej si celoten članek

Lil Waynov sedmi studijski album Rebirth bi moral iziti 21. decembra, a so se pri založbi Cash Money Records, ki spada pod okrilje založbe Universal Music, odločili, da bodo izid preložili na prihodnje leto. Približno petsto oboževalcev, ki so zgoščenko naročili prek spleta, pa je album že prejelo. Pri podjetju Amazon so namreč spregledali spremembo izdaje in so album naročnikom preprosto poslali.

Prejšnji album je bil uspešnica
Lil Wayne s pravim imenom Dwayne Michael Carter je imel s prejšnjim albumom Tha Carter III veliko uspeha, saj so prodali več kot milijon primerkov. Med drugim je Wayne prejel osem nominacij za glasbeno nagrado grammy, dve pesmi z albuma pa sta se uvrstili na lestvico Billboard Hot 100.

Izdajo so šestkrat prestavili
Rebirth, ki bi moral iziti aprila in katerega izdajo so prestavili že šestkrat, pa naj bi prinesel več rokovskega zvoka. Kar lahko potrdijo tisti oboževalci, ki so album že prejeli. Amazon namerava te kupce zaprositi, da album vrnejo, saj so storili napako. Zanimivo, da je Amazon album odposlal prehitro celo za nazadnje dogovorjeni datum izdaje 21. decembra, saj so naročniki album prejeli že v ponedeljek.

Pri založbi že razmišljajo, da bodo primorani spremeniti album in dodati nove skladbe oziroma spremeniti seznam izbranih skladb. Rebirth naj bi tako končno izšel februarja, ko naj bi Lil Wayne sedel za rešetke in začel s prestajanjem 12-mesečne zaporne kazni zaradi posedovanja orožja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.