Napoved za teden od 1.9. do 7. 9.

Foto: Anže Godec
Foto: Anže Godec
Zaključimo z nedokončnim.
Oglej si celoten članek

September bo intenziven in spominjal nas bo na leto 2007. Tudi teden pred nami je pod vplivom števila 9, zato bo prehod kratek, če sploh bo kak prehod. Predvidevati je, da bomo padli nazaj v čustva, ki se jih otepamo. Možno je, da bomo imeli dobesedno občutek, da smo padli v čustven kotel. Ne brcajte ihtavo okoli sebe, ne hudujte se vsevprek in ne smilite se sami sebi.

Čustva ozavestite, zavedajte se jih, prepoznajte jih, definirajte jih in to je vse. Ne valjajte se v njih kot pujsek v blatu. Nič nimate od tega, da še sami potencirate, kar že občutite. Razumite, sprejmite – na to pa se ODLOČITE ali želite to čustvo naprej gojiti. Nikakor ne pozabite, da se septembra glava in srček kregata. Uporabite torej oba. 

Število življenjske poti 1
Najlaže zaključite tako, da greste naprej. Ne bodite presenečeni, če se zgodi, da kakšne situacije/odnos/osebe, od katerih ste ''kar šli naprej'', pridejo sedaj za vami in potrkajo na vrata.

Število življenjske poti 2
Prijala bo bližina, prijalo bo poslušati napotke drugih, namesto da bi se odmaknili in res pogledali sami sebi v oči. Ne iščite več izgovorov, zakaj nečesa res ne morete. Dovolj je mlačnosti.

Število življenjske poti 3
Bujna domišljija je vaš blagoslov, pa tudi prekletstvo. Imejte jo na vajetih. Naj deluje le v pozitivno smer. Vprašajte se: ''Koliko je možnosti, da je to res, ali si samo domišljam, se tega bojim?''

Število življenjske poti 4
Previdnost je lepa čednost, strah pa je včasih prej zavora kot opora. Ne ponavljajte preteklosti, kajti gremo v prihodnost. Prenehajte se prepričevati, da znova ne bo uspelo in kako je vse narobe. 

Število življenjske poti 5
Sprememba je stalnica v življenju, ki vam podarja občutek živahnosti. Uživajte v vsaki minuti, pozabite pa ne na preteklost. Kdaj ste bežali pred svojimi čustvi in njihovo globino? Boste spet?

Število življenjske poti 6
Vedno znova je energija doma, gnezda in varnosti Ljubezni izziv. Morda jo iščete na napačnih mestih? Tako Ljubezen kot krivce, ki naj bi jo vam kradli ali napačno izkazovali. Pričelo se je 2007/2009.

Število življenjske poti 7
Spoštujte svojo Resnico tako, da jo končno glasno povejte. Ne obremenjujte se z okolico. Vaše življenje je vaše. Potrebujete dokaz? Ne čakajte nanj, poiščite ga sami. Saj niste drevo, pritrjeni na eno mesto. 

Število življenjske poti 8
Bodite gospodar svojega življenja. Kam boste usmerili energijo? Kam pa jo usmerjate zadnjih devet let? Rezultati so…? Bi kaj spremenili v svojem pristopu, dokončno ali bolje rečeno, končno storili? 

Število življenjske poti 9
Konec je preporod. Seveda ne izsiljujte konca, da bi se znova rodili. Sprejmite vsa dejstva, preden zaprete vrata in se podate novemu naproti. Sicer bo tudi ''novo'' kmalu postalo tako, kot je bilo ''staro''. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.