Naraščaj pri Musarjevih!

Foto: Saša Despot/Žurnal24
Foto: Saša Despot/Žurnal24
Veliko veselje v domu Nataše Pric Musar …
Oglej si celoten članek

Nekdanja informacijska pooblaščenka, televizijska voditeljica in odvetnica Nataša Pirc Musar je prejšnji teden delila veliko družinsko veselje. Doma so se namreč razveselili ljubkih pasjih mladičkov. "Ravnokar skoteni, 2 punčki in en fant. Čivave so zakon," je zapisala na Facebooku in objavila še čisto sveže mladičke.

Foto: Facebook Nataša Pirc Musar

Nataša ima doma pravo idilo in to ne le zaradi ljubkih kosmatincev. Srečna je tudi v ljubezni, z možem Alešem je srečno poročena že enaindvajset let, lansko leto pa je na obletnico poroke svojih staršev dekle pripeljal tudi njun 19-letni sin Maks

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 19:25 9. Februar 2021.

    glede na vulgarnost komentarjev v tej temi, bi bilo nujno povisat vpis na fakultete za druzboslovje in humanistiko

  • 17:27 9. Februar 2021.

    Sem se že vprašal, kdo to onegavlja! Ha, ha, ha, ....

  • ode
    17:16 9. Februar 2021.

    Po naslovu sodeč bi človek pomislil, da je povrgla ona, čeprav je jasno, da se več ne goni. To se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.