Naravni puranji zrezki

Foto: Žurnal24 K zrezkom postrezite krompir, riž, praženo zelenjavo ... (Foto: Shutterstock)
Danes vam za kosilo svetujemo nekaj čisto preprostega in hitrega. Naravni puranji zrezki z ingverjem so morda prava izbira.
Oglej si celoten članek

Potrebujete:

  • 4 puranje zrezke
  • ščepec ingverja v prahu
  • ščepec timijana
  • sol in poper
  • olivno olje
  • 2 žlici moke

 

Več receptov in kuharskih nasvetov poiščite na Jazkuham.si.

Priprava:

  • Zrezke  nežno potolcite, solite, poprajte in začinite še z ingverjem in timijanom.
  • V ponvi razgrejte olje. Zrezke z ene strani pomokajte in položite v ponev, s pomokano stranjo navzgor.
  • Zrezke pecite približno šest minut, jih obrnite in popecite še z druge strani.


Dober tek!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.