Naredili budilko vibrator, ki vas zbudi z orgazmom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Nihče ni vesel, ko mu zjutraj zazvoni budilka … Ampak, si predstavljate, da se zjutraj zbudite z orgazmom?
Oglej si celoten članek

V majhnem podjetju Little Rooster so očitno ljudje, ki ne marajo običajnega zbujanja. Zato so ustvarili budilko, ki vas zbudi z orgazmom. Naredili so majhen ploščat vibrator, ki si ga ženske vstavijo v spodnjice. Na njem je budilka, ki jo nastavite, da vas zjutraj zbudi z vibriranjem.

Foto: Facebook Seksi budilka vibrator Budilka, ki nosi ime Little Rooster S, začne vibrirati nežno in počasi, potem pa se intenzivnost vedno bolj stopnjuje. Dodali so možnost tridesetih nivojev intenzitete vibriranja, zato najbrž ni dvoma v tem, da ne bi doživeli orgazma.

In naj vas ne skrbi zvok vibratorja. Ustvarjalci obljubljajo, da je napravica zelo tiha, a dodajajo, da za vaše zvoke ne odgovarjajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.