Naredite elegantno pustno masko

Foto: Shutterstock Zivljenje 19.02.14, maske  foto: Shutterstock Foto: Sprinklesinsprings.com maska Foto: Sprinklesinsprings.com maska Foto: Sprinklesinsprings.com maska Foto: Sprinklesinsprings.com maska
Pust je pred vrati. Naredite si elegantno beneško masko za čez oči v le nekaj minutah.
Oglej si celoten članek

Blogerka Kara Endres, ki ustvarja na svoji strani Sprinklesinsprings.com, je pripravila slikovna navodila, kako si lahko z malo ročnih spretnosti naredite zapeljivo pustno masko v zadnji minuti. Zanjo potrebujete: model maske, ki ga najdete na spletu (masquerade template), škarje, folijo za živila, prosojen ali črn til, napihljivo barvo za tkanine (dobite jo v trgovinah z ustvarjalnimi pripomočki; izberite črno, srebrno ali zlato), škarje, satenast trak ali prosojno elastiko.

Pripravite model maske

Na natisnjen model maske (naj bo v velikosti, ki ustreza vašemu obrazu) položite folijo za živila in jo prilepite na mizo. Pazite, da se papir pod njo ne bo premikal. Čez nato položite til in ga prav tako prilepite.

Rišite z mirno roko

Lotite se risanja obrisa modela. Preden začnete, stisnite malo barve na list papirja in poskrbite za majhno odprtino, da črte ne bodo predebele. Pustite čez noč, da se posuši.

Ne pozabite se naličiti

Previdno odlepite til s podlage in izrežite masko. Ne pozabite na luknje za oči, pomagajte si z olfanožem za lepšo obliko. Na robove maske prilepite ali prišijte (lepilo za tkanine) prosojno elastiko, še lepše pa bo, če boste prilepili satenast trak in si jo privezali okoli oči.

Pri vsem tem seveda ne pozabite na ličenje. Zadimljene oči in živo rdeča šminka bodo zagotovo prava kombinacija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.