Naredite unikatno uro za 20 evrov

Foto: www.bedifferentactnormal.com ura Foto: Shutterstock ura Foto: Shutterstock ura
Tudi sami lahko veliko storite, da bo vaš dom nekaj posebnega. Predvsem unikatni izdelki dajo poseben pečat in na obiskovalcih pustijo vtis, zato zavihajte rokave.
Oglej si celoten članek

Izbrskajte albume, najdite 12 fotografij, ki vas spominjajo na najlepše trenutke v življenju, jih dajte v okvir (enega lahko kupite tudi že za dober evro), obesite na steno, vsak pa naj predstavlja eno od številk na uri. Dodajte urni mehanizem, ki ga dobite že za nekaj evrov, in odštevanje se lahko začne. Vse skupaj vas bo po naši oceni stalo okoli 20 evrov.

Filc, gumbi, les ...

Namesto fotografij lahko uporabite filc ali karton, ki ju lahko izrežete v obliki številk, rožic ali metuljev, nanje nalepite obojestranski lepilni trak in jih pritrdite na steno. Namesto številk lahko uporabite tudi gumbe ali kocke. Če ste ljubitelji lesa, naredite uro tako, da iz lesa izrežete krog ali kvadrat ali kak drug lik, nanj kaj narišete ali napišete ter dodate urni mehanizem. Če imate kje doma shranjeno še kako gramofonsko ploščo ali njen ovitek, lahko uporabite tudi to. Morda vam je, ko ste lepili tapete v spalnici, ostal še kakšen kos tega izkoristite za ozadje za uro, nato pa iz filca ali kartona v drugi barvi izrežite le štiri številke (3, 6, 9 in 12). Možnosti je neskončno, pomembno je le, da domišljiji pustite prosto pot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.