Naročila mizo in dobila 150 ribic

Foto: You tube
Foto: You tube
Britanka je bila šokirana, ko je po naročilu steklene mizice na eBay-u na dom pomotoma prejela paket s 150 tropskimi ribicami.
Oglej si celoten članek

Če naročate preko interneta, obstaja tudi kanček tveganja, da morda pošiljka, ki jo boste prejeli na dom, ne bo ustrezala vašim pričakovanjem. 

A to, kar se je zgodilo 21-letni Becky Smith se res ne zgodi vsak dan. Za stilsko pohištvo je odštela več kot 184 britanskih funtov in ko ji je dostavljavec prinesel paket, je bilo v njem 40 plastičnih vrečk s tropskimi ribicami.

Vse skupaj bi sicer lahko bilo tudi dobra potegavščina, a če je zgodba resnična, se bo gotovo uvrstila med najbolj zabavne napake spletnih trgovcev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:18 6. November 2015.

    Kako nesrečen je šele bil tisti, ki je namesto ribic poskušal v akvarij stlačiti dostavljeno mizico!

  • 09:08 6. November 2015.

    Proda naj ribice in bo zaslužila več z njimi, kot naj bi dala za pohištvo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.