Naš oblikovalec oblekel J.Lo, Nicole Kidman in Demi Moore!

Foto: Instagram Peter Movrin Foto: Instagram Peter Movrin Foto: Instagram Peter Movrin Foto: Instagram Peter Movrin
Kakšni uspehi ...
Oglej si celoten članek

Peter Movrin, modni oblikovalec, ki se je uril tudi v Londonu in Parizu, že več let niza velike uspehe v svetu svetovne modne industrije. S svojimi kreacijami je prodrl tudi v Hollywood, kjer je večkrat oblekel Lady Gaga

Trenutno v Parizu živi svoje sanje, kot je poročal Pop In. Peter dela za znamko AZ Factory, prav njihov, oziroma Petrov plašč pa je te dni na enem izmed nastopov nosila Jennifer Lopez. A ne le ona. Petrov kos, črno krilo je izbrala tudi Nicole Kidman, Lily Collins pa rumeno obleko, ki so jo pokazali na zadnjem pariškem tednu mode in jo za njo malce priredili. Peter je za Pop In povedal, da je z Lily super sodelovati. 

Prav tako pa je pred kratkim sodeloval še z eno hollywoodsko zvezdnico, to je Demi Moore. Fotografije si poglejte v galeriji. 

Foto: Osebni arhiv Peter Movrin

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.