Naš oboževani glasbenik vidi le ženo, s katero pričakuje že 4. otroka!

Foto: Simone Di Luca
Foto: Simone Di Luca
Veselo novico obelodanil s sanjskim videom ...
Oglej si celoten članek

Luka Šulić, član svetovno znanega dua 2Cellos, je na Instagramu sporočil veselo novico, z ženo Tamaro pričakujeta četrtega otroka. Glasbenik je to sporočil s prekrasnim videom, ki trenutno petčlansko družino prikazuje na eksotičnih počitnicah.

Pod videom je pripisal, da "ponovno rastejo." Par je tretjega otroka dobil marca 2021, in sicer sina, ki sta ga poimenovala Leo. Luka je na družbenih omrežjih razkril, da je Tamara rodila doma. "Včeraj se je tukaj, v našem domu, rodil najin tretji mali čudež – sin Leo. Zelo sem ponosen na svojo lepo in močno ženo Tamaro. Naj se kaos začne,“ je marca lani zapisal ob fotografiji. Luka in Tamara imata še sina Vala, ki se je rodil leta 2017, in hčerko Hano, ki se je rodila leta 2019. 

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA 🎻 (@lukasulicworld)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:16 2. Maj 2023.

    Lepo, lepo, čestitke, česatitke. Upam pa, da tudi kaj vadi,- čelo mislim.

  • 00:13 2. Maj 2023.

    Vsekakor. A jebem mu mater, eni imajo več sreče kot drugi, vsaj za medije, a ne ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.