Naš pevec priznal trojčka, pravi, da je bilo super

Foto: Youtube
Foto: Youtube
David Amaro je tokrat izprašal pevca Žana Serčiča.
Oglej si celoten članek

Vsestranskemu Žanu Serčiču zagotovo ni dolgčas. Po dveh svojih ploščah je produciral tudi aktualni album Jana Plestenjaka 'V naju še verjamem', v finale Eme je popeljal Anabel s pesmijo 'Tendency' in Stelo Sofio s skladbo 'Tu in zdaj', podpiše pa se lahko tudi pod aktualne skladbe De Liri ('Visoko'), Eve Boto ('Misliš na njo'), Brez kril ('Bepop'), ne pozabimo na njegove hite 'Čudeži' in 'Snežinki', 'Letim' ... in odlično sprejet avtorski album 'Iz moje sobe'.
 

Nič čudnega, da si ga je na vročem stolu zaželel tudi radijski voditelj in pevec David Amaro, ki mu je postavil cel kup pikantnih vprašanj. Med drugim svoji izvedeli, da je Žan med rjuhami razveselil 15 deklet, enkrat pa je v postelji gostil kar dve naenkrat. Na vprašanje, kako je bilo, je odgovoril: "Super. Krat dva." Bolj je postal skrivnosten, ko ga je Amaro vprašal, ali katero od ljubimk poznamo ... 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:39 9. Marec 2022.

    Možno,ampak dvomim..verjetno je plačal,če je to res...

  • 08:32 9. Marec 2022.

    Prej gostil dva velika črnca... .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.