Naš pevec skupaj s fantom stregel svoji bivši punci

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pošalila se je, da ga je ona "spreobrnila".
Oglej si celoten članek

Ta teden v kulinaričnem šovu Riba, raca, rak na Planet TV kuhajo pevca David Amaro in Saša Lešnjek, komik Rok Bohinc, resničnostna zvezdnica Salome in vplivnica Nika Krmec. Kljub temu da sta David in Nika dobra prijatelja, David je bil celo Nikin prvi fant, pa Amaro ni vedel, da bo kuhal tudi prijateljici. 

Foto: Profimedia riba, raca, rak, david amaro Ker ni vešč kuhanja, mu je na pomoč priskočil njegov fant Aljaž. Skupaj sta pripravila britansko, bosansko in slovensko jed, saj je nekaj časa živel v Angliji, ima bosanske korenine, a se je rodil v Sloveniji: česnovo juho, kljukušo in carski praženec (šmorn). Nad juho so bili gostje navdušeni, Nika je bila na prijatelja celo ponosno, na koncu pa je osvojil 15 točk od dvajsetih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:41 31. Maj 2023.

    Spet gay parade....

  • 06:29 31. Maj 2023.

    Zakaj se Slovenski državljani tako radi razgaljajo po medijih, po TV ? Kaj je z njimi narobe, da nimajo niti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.