Naš pevec v ranah, to je vzrok ...

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Videti je bilo grozljivo ...
Oglej si celoten članek

Božidar Wolfand Wolf je priznal, od kje mu številne rane in preveze. Pevec, ki se po tridesetih letih vrača na glasbeno scen,o ni bil žrtev napada, pač pa se v jeseni odločil za operacijo sinusov, saj ga je sredi februarja čakal nastop na EMI. Poleg operacije iz zdravstvenih razlogov, pa se je hkrati odločil še za lepotno operacijo, korekcijo vek, s katero je zelo zadovoljen.

"Prav nič me ni bolelo in v dobrem mesecu sem že okreval. Ko mi je kirurg povedal, da te dve operaciji lahko opravi hkrati, nisem odlašal," je povedal Wolf, najbolj znan po skladbi Oh ne, Cherie, ki jo je pel z nekdaj legendarno skupino Randez Vous, v kateri je nastopal tudi Goran Šarac, vdovec Simone Weiss, ki je z Wolfom sodeloval tudi pri skladbi iz EME, Maybe someday.

Ste že videli norčije, ki jih pripravljajo sodelavci Joongle? Morate preveriti! 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 13:30 10. Marec 2020.

    Še bolj bo polepljen, ko ga dobi kakšen prevarani njegove igre v roke

  • 13:21 10. Marec 2020.

    Edino,če mu menjajo komplet ksiht,drugače ni možnosti za lepotno operacijo.....

  • 13:02 9. Marec 2020.

    Šokantna novica! Nimate kaj bolj pametnega napisat, koga briga volfi rolfi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.