Naš pevec žaluje, v kratkem izgubil kar oba

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Poklonil se jima je tudi s to prelepo objavo …
Oglej si celoten članek

Glasbenik Sašo Gačnik Svarogov žaluje. In kot je poetičen v svojih besedilih, se prav tako lepo od svoje ljubljene babice poslovil tudi na Facebooku.

"V naši družini je nastala nova nezapolnjiva praznina ... Babi je bila vzoren primer srčnega Človeka ... Ampak odkar jo je naš Dedi zapustil, ga je zelo močno pogrešala. In očitno je tudi on zelo močno pogrešal njo ... Po skoraj dveh letih ju je Vesolje ponovno združilo," je zapisal in objavil nekaj prečudovitih fotografij svoje babice in dedka, iz katerih je razvidno, da je bila glasba blizu tudi njima.

Foto: Facebook Sašo Gačnik  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.