Naš resničnostni zvezdnik ujel lepo ženo in novo karierno priložnost!

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Danes še bolj vroč kot nekoč ...
Oglej si celoten članek

Resničnostni zvezdnik Alen Andrić, ki je pred kamerami skupaj z Mirelo Lapadanović in drugimi nastopil v šovu Big Brother, se danes ukvarja z osebnim trenerstvom, pred kratkim pa je stopil tudi v zakonski jarem, ki mu vidno dobro dene. Z ženo Dunjo pogosto objavita dogodivščine z zasebnega življenja in z njeno hčerko ter njegovim sinom so resnično videti zadovoljna družina.

xxx

Alen pa se je pred kratkim preizkusil tudi v igralski vlogi. Za zavarovalnico Triglav je namreč posnel oglas, v katerem igra glavno vlogo, ki mu je pisana na kožo. Andrić je namreč tudi v zasebnem življenju pravi uživač, vsaj sodeč po njegovih objavah na družbenih omrežjih. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.