Naš seksi voditelj oddan

Foto: Osebni arhiv David in Ajda Urankar Foto: Žurnal24 David in Ajda Urankar Foto: Žurnal24 David in Ajda Urankar Foto: Žurnal24 David in Ajda Urankar Foto: Osebni arhiv David in Ajda Urankar
Seksi voditelj in maneken David Urankar je avgusta dahnil usodni da.
Oglej si celoten članek

"Poroka je bila super. Že same priprave na dogodek so bile sproščene, dan poroke pa je vse teklo kot namazano. Baje naj bi bila poroka stresna, ampak sploh ni tako. Verjetno pomaga tudi to, da si obdan s takšno druščino ljudi, kot jih imava midva. Vsi so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, so dobre volje in zabavni," nam je o svojem poročnem dnevu zaupal voditelj in maneken David Urankar, ki se poročil v prestolnici, mladoporočenca in svate pa sta na žuru zabavala domača estradnika: "Uradni del je bil na Ljubljanskem gradu, kjer smo nato tudi nazdravili s penino. Po tem smo se z ožjimi družinskimi člani in pričama umaknili na drugo stran dvorišča, v Gostilno Na Gradu, kjer smo imeli kosilo, zvečer pa je sledila zabava v Klubu Cankarjevega doma, ki je trajala do sončnega vzhoda, z nekaj presenečenji - zapela je Alenka Gotar, vse zbrane pa do solz nasmejal stand-up komik Tin Vodopivec. Res super celoten dan!"

Takoj po poroki sta si mladoporočenca privoščila romantične medene tedne v Barceloni: "Ko sva prišla domov s poroke, sva šla za par ur nabrat moči, nato pa sva še isti dan za en teden odpotovala v Barcelono. Res, da sem videl že veliko mest, ampak Barcelona naju je oba res prevzela. Ta energija, duša mesta, neverjetno. Priporočam obisk, perfektno mesto, najino prvo potovanje kot mladoporočenca. Mesto ima vse, od morja in plaže, velikega živalskega vrta, pa do arhitekturnih in kulturno zgodovinskih znamenitosti. Barcelona je romantična že sama po sebi. To, da sva jo izbrala za medeni teden, pa jo je naredilo še bolj."

Zaljubljenca, ki sta skupaj že vrsto let, pa bosta še nekaj časa uživala v dvoje, saj naraščaja, vsaj zaenkrat, še nimata v načrtu. "Ne vem, zakaj, ampak veliko ljudi, ko sliši, da se bo (ali se je) nekdo poročil, vpraša, če je nevesta noseča (smeh). Zaenkrat o širitvi družine še ne razmišljava, vse ob svojem času," pravi David.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:15 28. Marec 2014.

    Ta tip je pa tako lep, da bi bil vreden greha. Užival bi z njim v postelji...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.