Naš športnik objavil ženino golo mednožje, sedaj se je oglasila ona

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Deskar na snegu Tim Kevin Ravnjak je pretekli teden povzročil velik škandal.
Oglej si celoten članek

Tim Kevin Ravnjak se je že pred časom razšel z ženo in mamico svoje hčerke Mie, Nino. Razhod je bil grd in Nina je sedaj potrdila, da lahko Ravnjak hčerko po odločitvi sodišča vidi le enkrat tedensko za 45 minut na centru za socialno delo, in to pod nadzorom.

Deskar na snegu je pretekli teden na družbenih omrežjih objavil fotografijo ženinega golega mednožja. Od takrat je njegov profil nedostopen. Sedaj se je oglasila Nina in povedala svojo plat. 

"Kot mamica in kot ženska ne privoščim nobenemu izmed vas situacije, v kateri sem se znašla sama. Mnogi izmed vas me sprašujete, zakaj sem tiho in zakaj ne povem svoje plati - iz čisto preprostih razlogov. Sama sem mnenja, da dejanja govorijo več kot tisoč besed, zato mi je komentiranje oz. zagovarjanje same sebe širši javnosti potrata mojega časa in energije, ki jo šparam za Mio. Eden glavnih razlogov je tudi ta, da bom vedno lahko svoji punčki brez slabe vesti pogledala v oči, ona pa upam, da bo nekoč ponosna name in da ji bom vzor. Vzor pri tem, kako se obnaša, kako biti sočuten do sočloveka, kaj pomeni spoštovanje in dostojanstvo ter v prvi vrsti to, da si najprej človek. In to mi je vredno več kot karkoli," je zapisala Nina in dodala: "Zaupam pristojnim organom, tako sodišču kot kriminalistom, da svoje delo opravljajo tako, kot je treba in da bo na koncu zmagala resnica - sama močno verjamem v to, da resnica vedno pride na dan, hočeš ali nočeš."

Nina je ob tem razkrila, da se s stresom, ki ji ga povzroča bivši, spopada tudi s pomočjo psihoterapije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 15:35 17. Januar 2023.

    Kje pa se da vidit ta muca ???

  • 13:50 16. Januar 2023.

    ja in, če je objavil par kocin. z joški in glavo vred al brez ? in mogoče je gospa še …

  • 13:21 16. Januar 2023.

    KAKO je ona dovolila da ji slika češpljo????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.