Naš televizijski ženin ujel znano Slovenko, sedaj pričakuje otroka z drugo

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Kako plodno leto pri znanih vinarjih!
Oglej si celoten članek

Jure Štekar, vinar iz Goriških Brd, ki ga je Slovenija spoznala v resničnostnem šovu Ljubezen na deželi, pričakuje svojega drugega otroka. In to z novo ljubeznijo, ki pa je ne želi razkriti. Jure se je kmalu po šovu, leta 2013, sicer zaljubil v Nino Bratovž (na fotografiji), hči znanega chefa Janeza Bratovža, s katero ima tudi sina Filipa.

Nina in Jure danes nista več par, še vedno pa sta vestna starša in prijatelja. Nina je našla novo ljubezen in se letos razveselila rojstva svojega drugega otroka, prav tako pa je nova ljubezen obrodila sadove tudi pri Juretu. Za zurnal24.si je priznal, da z novo izbranko, ki je ne želi medijsko izpostavljati, marca pričakujeta otroka. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.