Naš voditelj gol na balkonu virusu sporoča to

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Njegova zabavna kolega sta posnetek seveda pokomentirala.
Oglej si celoten članek

Zabavni radijski voditelj Robert Roškar se je polepil z maskami in postavil na balkon. "JE** SE, KORONA V TRI PI**E!! 7 MESECEV NAS ŽE ZAJEBAVAŠ!“ je zapisal ob fotografiji, ki je nasmejala njegove sledilce. "Omg, najin sine ne bo navdušen nad to fotko,“ je posnetek pokomentirala njegova sovoditeljica Anja Ramšak, Denis Avdić pa je napisal: "Tam, kjer bi jo pa najbolj moral imet, je pa nimaš anede. #obrnse“

Sicer pa včerajšnja fotografija ni bila prva, ki jo je gol posnel na svojem balkonu. Slovenija je že pred časom videla njegovo belo raketo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 11:42 13. November 2020.

    Tak lakršen je radio1 taki so voditelji tako pač je,z tem samo potrjujejo da so vsi nori in da če …

  • 13:48 27. Oktober 2020.

    Nekateri so dejansko nori!

  • 07:47 21. Oktober 2020.

    Kreten

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.