Naš voditelj: Mislil sem, da ne bom preživel

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Uf, vroče presenečenje bi ga skoraj položilo na tla.
Oglej si celoten članek

Voditelj Robert Roškar, ki skupaj z Anjo Ramšak vodi Ramšak in Roškar poletni show na Radiu 1, je dobil tako 'vroče' presenečenje, da kar lep čas ni prišel k sebi.
 
Ker je bil ravno svetovni dan hitre hrane (junk food day), mu je Anja že zjutraj pripravila nekaj za pod zob. Roškar se je že veselil slastnih in mastnih dobrot, dobil pa je nekaj, kar ga je močno šokiralo - najbolj pekoč burger v Sloveniji! Poslastico mu je prinesel Sašo Krpič iz Fast food Pinki Kranj.

"V burgerju so 4 najbolj pekoči čiliji na svetu, jakost pikantnosti je skoraj milijon dvesto skovilov. Ko ugrizneš, ti gori v ustih in želodcu, neprijeten občutek. Sploh, če tega nisi navajen. Jaz niti do polovice nisem prišel, ker sem mislil, da ne bom preživel. Sicer pa ga je poskusilo 820 jedcev,  samo 22 pa ga je dejansko pojedlo in med njimi je bila tudi ženska, vojakinja iz Postojne, kapo dol," je povedal Sašo.

In med temi 22 seveda ni bilo Rošija, saj je že po treh ugrizih mislil, da mu bo v ustih zagorelo. Revež se je usedel na tla, pil jogurt, ampak nič ni pomagalo.

"Ne zmorem več, peče me, usta mi gorijo. In vedno hujše je," je dejal ubogi Roši, Anja pa ga je tudi tokrat malce podražila: "Ne morem verjeti, da te je en burger položil prej kot jaz."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.