Naš voditelj: "Ta sir bi zamenjal za oralno zadovoljevanje"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Le skuta enega izmed trgovcev je našega voditelja tako navdušila, da bi svoje najljubše početje na svetu, oralno zadovoljevanje svoje izbranke, lahko za nekaj dni postavil na stranski tir.
Oglej si celoten članek

"Tale sir iz /…/ je tko dober, da bi ga lahko kak dan ali dva zamenjal za oralno zadovoljevanje ženske," je na Facebooku hudomušno izjavil voditelj in novinar erotične oddaje Bordel Iztok Gartner. Kdor Iztoka pozna, ve, da je velik poznavalec erotike, zato smo ga vprašali, kakšen nasvet bi dal moškim, da svoje dame popeljejo v oralna nebesa.

"V bistvu je finta v tem, da moški to večinoma počnejo z namenom, da bo nekaj sledilo, le nekaj minut, nato pa gremo naprej. Ženske, s katerimi se pogovarjam, sploh ne vedo, da lahko to traja tudi eno uro. Naj si moški vzamejo čas in v tem uživajo. Zame ni boljšega, kot to, da ženski pride v tvoja usta. Da prav špricne, zmaga! Naj moški na to ne gledajo kot na ženski egoizem, saj bo dolgoročno vse tako poplačana, da se jim še sanjalo ne bo," pravi Iztok, ki svoji dragi tovrstne užitke, kadar sta skupaj, privošči vsako jutro in večer.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.