Naš znani glasbenik po 30 letih dela na odru kupil hotel!

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
To je razlog, da se je odločil za novo poslovno pot ...
Oglej si celoten članek

Zagotovo sta na kakšni veselici ali poroki že žurali z Mambo Kingsi, band je na naši sceni že trideset let, na leto pa imajo več kot 140 nastopov. Srce in duša banda je klaviaturist Aleš Bartol, ki pravi, da mu je 30 let nočnega življenja dovolj, zato se je odločil za novi posel, odprl je namreč hotel. "Turizem me od nekdaj veseli, tudi sam pogosto potujem, poleg tega pa imam rad Zbiljsko jezero, tukaj sem doma in zame je to eden najlepših koncev, ki pa je zelo podcenjen. Tako sem se odločil, da bom poskusil srečo in kupil ter prenovil Penzion Zbilje. V prvi fazi sem prenovil notranjost hostla, ki je sedaj dobil kategorizacijo hotel, v drugi fazi, najverjetneje drugo leto spomladi, pa bo na vrsti še zunanjost. Gostilno v spodnjem nadstropju sem dal v najem, hotel pa vodim jaz," je za Žurnal 24 povedal Aleš.

Za to potezo se je odločil tudi zato, ker si počasi želi zamenjati noč za dan. "Želim si, da bi vikende začel preživljati drugače, več družabnega življenja in časa z otroki, zato bo moje mesto sčasoma prevzel drug klaviaturist. Seveda bom občasno še vedno na odru, saj brez tega ne znam, to je življenjski stil, še vedno pa bom urejal tudi menedžerski del. A 30 let nočnega življenja je bilo dovolj in rad bi se ustavil, preden me izda zdravje. Domov sem hodil ob 5 zjutraj, nato nisem mogel zaspati, čas je, da noč zamenjam za dan," še dodaja Aleš, ki mu na novi poslovni poti želimo vso srečo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:32 28. Maj 2023.

    Hotel je lahko kupil , ker je posloval mimo računov in brez plačila davka ! Špilal je za denar na …

  • 20:26 28. Maj 2023.

    Ne boste verjeli, ampak jaz nisem še nikolu žural z mambo kinksi. Sploh ne vem, kdi so to.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.