Naša avtorica in televizijska zvezda morala v bolnišnico

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Na družbenem omrežju se je zahvalila možu.
Oglej si celoten članek

Ana Žontar Kristanc, ki je pred leti na POP TV vodila kuharsko oddajo Ana kuha in je tudi avtorica več kuharskih knjig, se je na Instagramu zahvalila možu, ki je v času njene bolezni poskrbel za celo družino.

Ana je razkrila, da ni bila bolna le ona, ampak sta zbolela tudi njuna dva otroka. Vsi so imeli vročino, poleg tega so tudi bruhali. Pri Ani se je bolezen zavlekla. Po enem tednu, ki ga je v postelji preživela z vročino, je pristala na infuziji. Na srečo ima moža, ki je poskrbel zanjo in za otroka. "Ne spomnim se, kdaj sem bila nazadnje tako narobe. In on, on je kuhal, pospravljal, pral, razkuževal, skrbel za vse nas tri in zraven še delal vse nujno za delo. Kako hvaležna sem, da te imam dragi. Neprecenljiv si,“ je Ana zapisala na družbenem omrežju in moža označila za svojega heroja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 22:34 12. December 2019.

    Vsaka, ki se pojavi v mediji se ji ego dvigne do neba. O takih si mislimo najslabše.

  • 13:41 12. December 2019.

    Zvezda,hahaha....

  • 11:35 12. December 2019.

    Sral in kozlal so izključno zarad nehigiene in neznanja o uporabi in rokih trajanja živil!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.