Naša estradnika pokazala novorojenčka

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Znano tudi ime ...
Oglej si celoten članek

Komik Tin Vodopivec je na družbenih omrežjih sporočil, da sta z Urško Majdič UMO sredi oktobra postala starša. "Sobota 12.20. Danes sem postal fotk. Sinko lep po mami, velka glava po fotru. Vsi smo v nebesih, lepo je," je zapisal Tin. Radijska voditeljica in pevka ter komik sta sicer par od spomladi 2017.

Mlada mamica pa je fotografijo 11 dni starega novorojenčka že objavila na Instagramu in pripisala citat, ki ga je navdihnil a filmska klasika Vojna zvezd: "The Force is strong with this little one... " (Slila je močna s tem malim.) Kot poroča 24ur.com sta Urška in Tin sinu nadela ime Kris Maj.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:48 30. Oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.